پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرسنل بیمارستان‌ها و دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان بدانند ما از شرایط سخت آنها آگاه بوده و پیگیر پرداخت مطالباتشان هستیم و قول داده شده که ظرف ۳ ماه پیش رو هم از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و هم از طریق وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر به مرور عمده مطالبات دانشگاه‌ها پرداخت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرسنل بیمارستان‌ها و دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان بدانند ما از شرایط سخت آنها آگاه بوده و پیگیر پرداخت مطالباتشان هستیم و قول داده شده که ظرف ۳ ماه پیش رو هم از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و هم از طریق وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر به مرور  عمده مطالبات دانشگاه‌ها پرداخت شود.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛  دکتر رضا چمن امشب در برنامه زنده پیک سلامت که با موضوع «تهدیدها و فرصت‌های پیش روی طرح تحول نظام سلامت» از شبکه استانی دنا پخش شد، در خصوص اهمیت اجرای طرح تحول نظام سلامت، عنوان کرد: نارضایتی‌های مردم از بالا بودن هزینه‌های درمانی در بیمارستان‌ها، کمبود نیروی متخصص به ویژه در بیمارستان‌های مناطق محروم، کمبود یا فقدان بخشی از تجهیزات اساسی و کمبود برخی از تجهیزات مانند آمبولانس موردنیاز در مراکز فوریت‌های پزشکی  و نارضایتی ارائه دهندگان خدمت از مهم‌ترین عواملی بود که سبب شد به دنبال دگرگونی اساسی در نظام سلامت باشیم.


وی با بیان اینکه ما باید نهایت استفاده را از این فرصت می‌بردیم که تا حدود زیادی هم موفق شدیم، تصریح کرد: به عنوان مثال بحث تخت‌های مراقبت ویژه یکی از چالش‌های اساسی بخش درمان استان بود که در طی سه سال گذشته و با اجرای طرح تحول نظام سلامت، تخت‌های مراقبت ویژه استان به ۲٫۵ برابر افزایش یافت.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به وارد شدن دو دستگاه ام.آر.آی و ۲ دستگاه سی.تی.اسکن به استان اشاره داشت و افزود: اجرای طرح تحول سلامت، ۴۲ دستگاه آمبولانس طی سه سال گذشته وارد استان شده است.


دکتر چمن عنوان کرد: در سه سال گذشته بیش از ۸۰ واحد خانه بهداشت در سطح استان ساخته شد.


وی بیان کرد: فعال کردن کلینیک‌های تخصصی در شهرهای بزرگ غیردانشگاهی، که از آن جمله می‌توان کلینیک گچساران  و دهدشت را نام برد که هم اکنون از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد کاهش هزینه‌های غیرمتعارف و کاهش پرداخت از جیب مردم را مهم‌ترین دستاورد طرح تحول نظارم سلامت عنوان و اظهار کرد: قبل از اجرای این طرح، در بخش بستری ۴۰ درصد هزینه‌ها از جیب مردم پرداخت می‌شد که با اجرای این طرح پرداخت از جیب مردم به کمتر از ۶ درصد کاهش یافت.


دکتر چمن بهبود تجهیزات بیمارستان‌ها، استانداردسازی و تعمیر و تجهیز بخش‌های عمده‌ای از بیمارستان‌ها و جذب نیروی متخصص موردنیاز را از دیگر دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت عنوان و بیان کرد: راه‌اندازی ۱۲ مرکز فوریت‌های پزشکی در سه سال اخیر از دیگر دستاوردهای ارزشمندی بود که می‌توان به آن اشاره کرد.


وی با بیان اینکه تاکنون مشکلات زیادی بر سر راه اجرای طرح تحول سلامت وجود داشته و هم‌اکنون نیز برای ادامه طرح با مشکلات فراوانی مواجه هستیم، گفت: کارانه پرسنل بیمارستان‌ها و مزایای سایر حوزه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی حدود ۱۰ تا ۱۲ ماه به تعویق افتاده که این مشکل مربوط به همه کشور است و علاوه بر آن بودجه جاری هم کسری شدید دارد.


دکتر چمن با تأکید بر اینکه در سه ماه اخیر بیشترین هم و غم ما پیگیری مطالبات پرسنلی بوده، تصریح کرد: وزارت بهداشت کمتر می‌تواند کمک کند و همه مطالبات متوجه دولت، وزارت رفاه و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.


وی با بیان اینکه دانشگاه‎های علوم پزشکی کشور هم اکنون بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات دارند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز بیش از ۸۵ میلیارد تومان از این سازمان‌ها مطالبات دارد.


دکتر چمن با اشاره به مطالبات ۸۵ میلیارد تومانی این دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر، گفت: قول داده شده که ظرف ۳ ماه پیش رو هم از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و هم از طریق وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر به مرور مطالبات دانشگاه‌ها پرداخت شود.


وی در ادامه گفت: سازمان‌های استانی در این بحث حامی و همراه ما هستند، اما این مشکل اساسی بوده و مربوط به وزارت رفاه و دولت است.


دکتر چمن با بیان اینکه هم اکنون نظام پرداخت به شدت با مشکل مواجه شده، که وزیر محترم بهداشت هم در برنامه‌های مختلف به این موضوع اشاره کرده است، ادامه داد: ما و همکارانمان در شرایط سختی ادامه طرح را داریم و البته سعی کردیم با قدرت حمایت از مردم را در دستور کار داشته باشیم.


وی تاکید کرد: انجام عمل جراحی قلب در استان یک آرزوی دست نیافتنی بود که امسال به آن نایل شدیم و هم اکنون بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی در مرکز استان فعال بوده و بیش از ۱۵ میلیارد تومان برای راه‌اندازی آن هزینه شده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: مشکل دیگری که وجود دارد، عدم تحقق صد درصدی سهم سلامت از محل هدفمندی یارانه ها است.


دکتر چمن تصریح کرد: بنابراین، هم برای ادامه پروژه‌ها و خرید تجهیزات و هم برای بازپرداخت هزینه بخشی از تجهیزاتی که به شکل اقساطی پیش خرید شده و مهم‌تر از همه برای پرداخت‌های پرسنلی با مشکل مواجه هستیم.


وی بیان کرد: پرسنل بیمارستان‌ها و دانشگاه علوم پزشکی در سراسر استان بدانند ما از شرایط سخت آنها آگاه بوده و پیگیر پرداخت مطالباتشان هستیم و قول داده شده که ظرف ۳ ماه پیش رو هم از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و هم از طریق وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر به مرور  عمده مطالبات دانشگاه‌ها پرداخت شود.